Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tippek

 Sziasztok!Tudom,hogy mi lányok nagyon-nagyon szeretjük a csecsebecséket,pletykát,sztárokat,divatot stb.-stb.
Ez miatt nagyon sokat gondolgodtam és képzeljétek a sok munka után erre jutottam:


Sulis Tippek:

Ha belépsz az osztályodba akkor ne köszönj senkinek (csak ha tanár van,de ezt csak akkor lehet megcsinálni ha nincs az osztályban a  tanár)azért mert majd ők köszönnek ,így kiderül észre  vesznek-e vagy sem,vagy menő vagy-e vagy sem stb.-stb.!Minden képp próbált ki mert nekem bejött!


Ha valakibe szerelmes (pl.Barni nevű srác) ,vagy akkor az nap vedd eltőle azt a könyvét amire  holnap szüksége lehet.Holnap te persze vidd elneki.Amikor órán kijelenti ,hogy nincs ott akkor add át neki és mond azt ,hogy a padoma volt és nem vettem észre csak otthon.Próbált ki nekem bejött!Divat:

46.jpg
1.

 

 

 

 

 

 

 

 

47.jpg48.jpg
Ha ezeket felveszed akkor egyben trendi és melegen öltözött lehetsz!2.49.jpg

50.jpg
51.jpg
Mi nagyon-nagyon szeretjük a virágos,elűtő színű csizmát.Hord mert tél van de nálad lehet ,hogy tavasz!


Kiegészítők:Az első ruha  összeállításhoz pár feldobó anyak aminek mindenki örülne:

1.52.jpg

<-Ugye,hogy illik hozzá.Te úgy tudod megcsinálni két kezedel ,hogy:Veszel agy mustársárga vastag szallagot és az alapanyagból vagyis a  szallagból kötsz egy szép masnit azt egy láncra erősíted és kész is vagy!
                                                                           
                                                                                                                                             

 

53.jpg

 

 

 

<-Ezt  a karkötőt nemlehet utánozzni ,de ha akarsz ilyesmit akkor olvassd el at ippem!   Ha vanotthonodban nagy fagyöngy aminek színemustársága,fekete akkor itt a megoldás fűzd föl egy damilra és rakdd a kezedre!ENNYI!                                                                                


54.jpg

 

 

 

<-A fülbevalót nem lehet fűzni semkészíteni csak venni itt megtalálod:New Yorker


2. összeállításhoz kiegészítők:55.jpg
<-Csak venni tudod!A Mayo Chipsbe!


 

56.jpg
<-Vegyél ilyen gyöngyöt is kezdj el fűzni egyszerŰ!
57.png

 

 

 

 

<-Csak boltban találod meg a Gyöngyház üzletben!

Sztár Pletykák:

Rihanna a frizura Királynő!:]


A barbadosi énekesnő, akárcsak nagy példaképe Madonna már szinte mindenféle hajjal látható volt. Hosszú, rövid, szőke, barna, élénkpiros. Elevenítsük fel Rihanna legtutibb séróit...a kezdetektől! „ Rihanna, mint akármelyik nő imád a hajával kísérletezni. A cél mindig más: jelzés, hogy új korszakba lépett vagy kitűnni a többiek közül. Amikor 2005-ben berobbant a “Pon' de replay” című számmal a köztudatba, mint Jay – Z felfedezettje olyan volt, mint akármelyik elbűvölő tehetséges r'n'b csillag. Hosszú barna hajából igyekeztt minél többet kihozni: hordta hullámosan, egyenesen, póttincsekkel megtoldva. Mégis úgy érezte, hogy visszafogottan szexis külsejével nem fog kitűnni a többi énekesnő közül. 


Egypár kép a hajárolHoszú hajáról]:2007-ben nagy lépésre szánta el magát: hosszú derékig érô haját bubi fazonra vágatta és feketére festette. Ez volt az a koszak, amikor mindenki kívûlrôl fújta az “Umbrella” dalt. Ekkoriban kezdett el Chris Brown-nal is randizni. A bubi hossza folyamatosan csökkent, végül egészen rövid hajjal járt Riri.
Riha Hajáról [Rövid hajáról]:2009-ben debütált a teljesen átváltozott Rihanna. Haja punkos, megjelenése szintén punkos, de ôrülten exklúzív kiszerelésben. Az új korszakkal kívánta jelezni, hogy erôsebb, mint valaha és túltette magát a Chris Brown-nal való viharos kapcsolatán. Az énekesnônek nem csak a haja és öltözködése újúlt meg, hanem a zenéje is keményebb lett kicsit. Rihannának sikerült valami teljesen újat és egyedit alkotnia, ami kiemelte a r'n'b elôadók közül

Rihanna punkos haja :


2010-ben és 2011-ben ismét nôiesre váltott. Haját többnyire élénk pirosan hordta de láthattuk visszafogottabb árnyalatú sötétvörössel is. Stílusa nôiesen extrém, felvesz ôrültebb kreációkat is de bizonyos kereteken belül és nem vesz részt a “Kinek van megdöbbentôbb ruhája – versenyben” Lady Gagával és Nicki Minajjal.

Nem olyan régiben pedig több paparazzi kép készült Rihannáról, aki haját visszafestette az eredeti színére és egyszerű fazonban hordja ismét.

Szerintetek láthatjuk még az énekesnőt a késôbbiekben valamilyen dögös frizuval?Pár kép mostani énjéről:
Ennyit erről remélem tetszenek a tippek!sZIA!


 

 
 

 
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 19820
Hónap: 901
Nap: 32